Hej, jag heter Viktoria!

Välkommen till Lärlek – här hittar du roliga pyssel och aktiviteter för barn! 

Jag är en mamma till två underbara barn (fast jag är ju såklart partisk) och älskar att pyssla. Jag föredrar att pyssla med papper, kartong och annat material som går att återbruka.

Men det jag älskar mest är att se pyssel som ni gjort efter att blivit inspirerade av något från vår webbplats. Jag blir så glad av att få se vad era små har skapat!

Om du är:

  • Överväldigad av den oändliga att-göra listan som finns när man är mamma
  • För upptagen för pyssel som tar flera timmar att förbereda men fortfarande vill att ditt barn ska få möjlighet att vara kreativ 
  • Osäker på hur du kan göra vardagar meningsfulla

Häll i så fall upp en stor kopp kaffe till dig själv och börja utforska den här webbplatsen! 

Genom att ansluta dig till gemenskapen här på Lärlek så kommer du snart att lära dig att hitta enkla sätt att ha kul med ditt barn varje dag!

 

Kom säg Hej

Tack så mycket för att du kom förbi. Du är anledningen till att jag är här så jag skulle gärna höra från dig. Följ mig gärna på Instagram @Larlek.se och skicka frågor, kommentarer eller idéer i DM. Det ska bli så kul att lära känna dig!

Checklista med skärmregler

Vill du sätta gränser för skärmtid?

Skriv ut den här checklistan med regler för skärmtid (den är helt gratis) för att uppmuntra dina barn till att göra roliga aktiviteter innan de får sitta vid skärm.